Nieuws

Vaartocht

Woensdag 10 mei hebben wij in samenwerking met diverse zelforganisaties een vaartocht georganiseerd over de Maas. Vrijwilligers, leden, betrokkenen, vluchtelingen en vooral ook kinderen hebben deelgenomen aan deze vaartocht. Een dag om samen te zijn en tot rust te komen na een hectische periode in het afgelopen jaar. Tevens stond de dag in het teken van verbintenis en het versterken van de saamhorigheid. De genodigden kregen de mogelijkheid om nader kennis te maken en tot bezinning te komen. In totaal waren er ruim 300 deelnemers aanwezig bij deze vaarttocht.

Namens VBOR danken wij alle genodigden voor hun komst. In de nabije toekomst zijn wij voornemens om meerdere activiteiten te realiseren. Ook dan hopen wij op dezelfde belangstelling van onze betrokkenen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Scroll to top