Nieuws

Debatavond VBOR

  • vBOR
  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Debatavond VBOR

Debatavond

Woensdag 1 maart kregen 5 kandidaat-Kamerleden van de partijen SP, GroenLinks, Pvda, D66 en CDA de mogelijkheid om in contact te komen met de kiezers. Respectievelijk waren de volgende kandidaten te gast:

– Arno Bonte (GroenLinks)
– Reshma Roopram (Pvda)
– Salima Belhaj (D66)
– Inez Staarink (SP)
– Mustafa Amhaouch (CDA)

Interactief publiek
VBOR bracht kiezers en politici bij elkaar om te discussiëren over stellingen. Het publiek kreeg de mogelijkheid om online mee te stemmen over de stellingen van de avond. Onder leiding van de moderator, dhr. Brahim Bourzik, werden de kandidaten stevig aan de tand gevoeld. Als journalist en hoofdredacteur wist hij dit als geen ander te doen. Met een interactief publiek kwam er een geslaagd debat tot stand.

Met vragen over migratie, onderwijs en bijvoorbeeld de arbeidsmarkt werden er interessante onderwerpen besproken. Vanuit het publiek werden er kritische vragen gesteld naar aanleiding van de standpunten van de desbetreffende partijen. Kortom, een zeer ophelderende avond voor de aanwezigen.

Dankwoord
Ons dank gaat uit naar de kandidaat-Kamerleden en de vele vrijwilligers die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Wij wensen de kandidaten veel succes met campagne voeren.

Bestuur VBORScroll to top