Nieuws

Seminar ‘Communicatie binnen het gezin’

  • vBOR
  • Evenementen
  • Reacties uitgeschakeld voor Seminar ‘Communicatie binnen het gezin’

Ouderseminar

Zondag 12 februari stond er een ouderseminar op het programma van VBOR. In het pand van stichting Openhaard in Rotterdam-west zijn diverse ouders getuige geweest van de bijdrage van de systeemtherapeut dhr. H. Arslan.

Communicatie binnen het gezin was het onderwerp van de middag. Gedurende de middag kregen de genodigden de kans om dit onderwerp te bespreken. Op een interactieve manier werd het seminar gebracht bij de genodigden. Hierin kwamen essentiële punten naar voren waar de aanwezigen met alle aandacht naar hebben geluisterd.

Vragen zoals: Waarom is communicatie van essentieel belang binnen het gezin? Een warm, betrokken en open gezinsklimaat is van belang, maar hoe geef je dat handen en voeten? Hoe houd je de balans tussen liefde en discipline? Moet je altijd positief blijven? Hoe moet je omgaan met botsingen, ruzies en conflicten?

Kortom, een hoop vragen die op een zeer aangename manier zijn beantwoord tijdens het seminar van dhr. Arslan.

Deze middag heeft een positieve indruk achter gelaten bij de aanwezigen. Na afloop is door verschillende aanwezigen de wens uitgesproken om meerdere seminars te organiseren in de komende periode. Wij danken dhr. Arslan voor zijn bijdrage en de aanwezigen voor hun komst. Wij zullen in de toekomst meerdere seminars organiseren en staan open voor suggesties.

Mail hiervoor naar info@vbor.nlScroll to top